<![CDATA[Noticies]]> ]]> <![CDATA[Concurs càmpings Bed&Bike - Sorteig 12 regals a Facebook]]>
Ben aviat començarem aquesta promoció amb molts més premis que l´any passat. Us esperen 12 estades gratuïtes en càmpings gironins per a que pugueu practicar el Bed&Bike. Estigueu atents a les xarxes!

Adjuntem les bases del concurs.

Bases legals del concurs
]]>
<![CDATA[Obertes les inscripcions de The Pirinexus 360 Challenge]]> 4a edició de la The Pirinexus 360 Challenge, l’exigent prova d’un total de 340 km que recorren la Costa Brava i el Pirineu de Girona, en el marc del festival ciclista Sea Otter Europe.

La prova consisteix en què els ciclistes completin el repte circular de 340 km que transcorre per la ruta ciclable Pirinexus en un temps inferior a 15 hores i 10 minuts, abans de la mitjanit. El 55% del recorregut es desenvolupa en pistes de terra, i l’altre 45% en asfalt de carreteres secundàries, amb un desnivell de 3.400 metres.

La principal novetat d´aquesta edició és que el recorregut es farà a la inversa. Es donarà el tret de sortida des de Girona en direcció a la Costa Brava per les Vies Verdes, i se seguirà cap a l´Alt Empordà per travessar la frontera francesa en direcció a Ceret, l´emblemàtic Coll d´Ares i la tornada es farà pel Ripollès i la Garrotxa, fins a arribar a la zona del festival Sea Otter Europe.

Aquest any també es recupera la modalitat Half de la prova, que consisteix a fer un recorregut de 145 km amb el tret de sortida a la mateixa hora que la modalitat completa i amb la qual compartiran el tram inicial fins a Torroella de Montgrí.

The Pirinexus 360 Challenge es pot realitzar amb qualsevol tipus de bicicleta. Tot i que és una prova ideal per a bicicletes gravel o de ciclocròs, també és apta per a bicis de carretera amb pneumàtics una mica més gruixuts, o de muntanya amb roda de 29 i pneumàtic llis. L´organització recomana als participants que disposin d´un equip de suport que els acompanyi al llarg del recorregut.

Les inscripcions estan obertes a través de Ticketoci. Les acreditacions i el briefing informatiu es faran el dia anterior a la prova a la zona habilitada del festival Sea Otter Europe a Fontajau, i els participants rebran una samarreta oficial de Sea Otter Europe, avituallaments durant els recorreguts i una bossa amb diversos productes a l’arribada. La inscripció també cobreix l´atenció sanitària durant la prova i accés a tots els serveis generals.
Per a més informació, visiteu: http://www.thepirinexus360.com/

INSCRIPCIONS: http://www.ticketoci.net/es/pirinexus-360-challenge-334]]>
<![CDATA[La Marató VVGirona en xifres - Resum de la jornada]]> 1.600 inscrits.

Algunes novetats d’aquesta edició han estat el canvi de la sortida de la Marató a Girona, enguany a la plaça 1 d’octubre (fins fa poc Plaça de la Constitució), l’acompanyament de grups d’animació a la sortida de la marató i durant part del recorregut, i els inflables al Palau d’Esports de Platja d’Aro per als més petits.

Per segon any s’ha pogut seguir el desenvolupament de cada cursa en directe, des del web www.cronoexagon.com, i cada atleta pot consultar els detalls dels seus temps parcials i totals i de classificació, i fins i tot descarregar-se un diploma de participació amb totes les seves dades.

La marató en xifres

Inscripcions per distàncies:

42k: 258 inscrits; 30k: 476 inscrits; 21k: 620 inscrits i 10k: 432 inscrits

Classificacions Absolutes

Podi Absolut MASC 42k: Hugo Figueras amb 2:44:13 (guanyador tb en la 1a edició), Jorge Juan Mendoza i Mathieu Matteodo.

Podi Absolut FEM 42k: Blanca Márquez (3:28:59), Roser Pérez, Anna Maria Tomás.

Podi Absolut MASC 30k: Jordi Uro (1:46:03), Jordi Miranda i Albert Riba.

Podi Absolut FEM 30k: Vanesa Pérez (2:12), Cristina Berenguer, Marta Martín.

Podi Absolut FEM 21k: Anna Gual (1:36:10), Sonia Rodríguez, Montse Sabater.

Podi Absolut MASC 10k: Mathieu Feutrier (00:34:06), Francisco Javier Díaz, Omar Palma.

Podi Absolut FEM 10k: Alba Batlle (00:40:17), Paula Salgado, Maria Lozano.
Al web www.cronoexagon.com es detalla la classificació de les arribades de cada cursa, els temps de tots els corredors, la participació a cada distància per gènere i per categoria, 

Nombre de participants per categoria / distància comptabilitats a l’arribada. Cal tenir en compte que la diferència entre els inscrits i els cronometrats es deu a les baixes / no presentats i a les no arribades o arribades a meta fora dels temps màxims marcat per l’organització.  

42k: Masc: 173  Fem: 27   TOTAL  200 atletes.

30k: Masc: 256  Fem: 82   TOTAL  338 atletes.

21k: Masc: 321  Fem: 132    TOTAL  453 atletes.

10k: Fem: 155  Masc: 148    TOTAL  303 atletes.

Uns 1.300 atletes comptabilitzats a l’arribada.


En les distàncies més llargues hi ha majoria de corredors de 40 a 49 anys, en canvi als 10k és on les categories d’edats es troben més igualades. També és en 10k on el nombre de participants dones supera al d’homes.   

Comparadors (enllaç d’exemple)
42K general: https://www.cronoexagon.com/races/125/57/mvv-girona?ins

____________________________________________________________________________________________________

Totes les classificacions i temps a http://www.cronoexagon.com
Tota la informació de les característiques de les curses a www.maratonviassverdes.com

]]>
<![CDATA[El 14 d’abril torna l’Oxfam Intermón Trailwalker a Girona]]> 14 d’abril de 2018 torna la Trailwalker a Girona, la 8a edició d’aquesta cursa solidària que recapta fons per combatre la pobresa i garantir el subministrament d’aigua potable a països subdesenvolupats. La cursa dona el seu tret d’inici a Olot i discorre fins a Sant Feliu de Guíxols seguint la via verda del Carrilet. Els participants hauran de superar els 100 km de la cursa en un temps màxim de 32 hores. L’objectiu d’aquesta cursa no és guanyar, sinó participar-hi i fer quilòmetres contra la pobresa.

Els equips participants han d’estar compostos per un total de 4 integrants, però hi ha l’opció d’incorporar fins a 2 integrants de suport amb cotxe que fan el seguiment de l’equip i els faciliten menjar, roba neta i, sobretot, molts ànims i acompanyament en els moments més difícils. Per poder participar-hi, cada equip ha d’aportar un total de 1500 €, que podrà recaptar mesos abans de la cursa i que es destinarà íntegrament a causes benèfiques. Tot i que si la inscripció de l’equip es realitza abans dels 100 primers, podreu obtenir un donatiu de 200 €, i si algun equip nou us recomana en formalitzar la inscripció, també podreu guanyar un donatiu de 100 €. A cada edició de l’Oxfam Intermón Trailwalker, les Vies Verdes de Girona organitzen un concurs amb una aportació de 1500 €. Per a participar-hi, estigueu atents a les xarxes socials de vies verdes de Girona.

El nombre d’equips participants que se sumen a aquesta causa solidària creix a cada edició. De moment, ja hi ha un total de més de 200 equips inscrits, i algun d’ells de procedència internacional.

Per a més informació o per inscriure-us, feu clic al següent enllaç:
https://trailwalker.oxfamintermon.org/es/tw-girona-2018]]>
<![CDATA[6a edició de la Marató Vies Verdes Girona - 4 distàncies]]>
Durant el recorregut, passareu pels municipis de Quart, Llambilles, Cassà de la Selva, Llagostera i Santa Cristina d’Aro, fins a arribar a Platja d’Aro, travessant paratges naturals fent via cap al mar. El tret de sortida es realitza des de la Plaça Independència de Girona a les 9:00 h, i la ruta comprèn un total de 42 km, on es combina terra compactada (80% de la ruta) i asfalt (20% de la ruta).

Tot i que la marató té una distància total de 42 km, no necessàriament l’haureu de fer sencera, ja que us hi podeu inscriure per trams, escollint el punt de sortida: des de Santa Cristina d’Aro (10k), Llagostera (21k), Cassà de la Selva (30k) o Girona (42k).

L’edició d’enguany compta amb diverses novetats, com per exemple gaudir d’un descompte del 10% o el 20% si heu estat participants d’alguna de les edicions anteriors, o inscriure-us com a grup o club, disposant també de nombrosos descomptes i avantatges. I sí no saps què regalar, regala esport! També com a novetat d’aquesta edició, podreu enviar un xec regal amb una inscripció a la cursa.

No us perdeu aquesta gran festa esportiva que us permetrà conèixer el territori de la millor manera possible, fent esport. Per a més informació o per inscriure-us-hi, seguiu el següent enllaç:
https://www.maratonviasverdes.com/ca/girona/info-basica]]>