Allotjament/hotel

Hotel Santa Marta

Ruta del Carrilet II

Etapa Carrilet II

La brisa de la Costa Brava marca la personalitat d’aquest hotel, que disposa pràcticament en exclusiva d’una de les millors platges del Mediterrani.  Situat en un incomparable enclavament enfront de la preciosa platja de Santa Cristina, envoltat d’un bosc de 6 hectàrees, l’hotel ofereix unes esplèndides instal·lacions a una clientela nacional i internacional que estima la tranquil·litat, el confort i un exquisit acolliment professional i personalitzat.

L’hotel es compon d’un edifici principal, d’arquitectura atemporal i amb aires de la “belle epoque”, i un segon edifici disposat a la pineda del seu bosc mediterrani. També disposa d’una vila de quatre habitacions, cuina, sala d’estar i un ampli jardí amb porxada exterior.

L’hotel compta amb pistes de tenis, piscina i jacuzzi, vestuaris amb taquilles i sauna, un SPA, i el servei de restauració, referent gastronòmic de la zona, compost per un bar de platja i el seu restaurant a primera línia de platja.

La seva ubicació estratègica converteix l’hotel en un lloc privilegiat per acollir tota mena de reunions i convencions. Les sales de reunions disposen de llum natural i tot l’equip tècnic necessari, així com Wi-Fi de lliure accés en totes les zones de l’hotel.

AdreçaLloret de Mar
Platja Santa Cristina S/N

Teléfon 972364904

Serveis adaptats
  • Aparcament
  • Zones comunes adaptades
  • Habitacions
Serveis opcionals
  • Atenció en diferents idiomes
  • Accés a internet
  • Ampli horari d'atenció al públic
Logo Hotel Santa Marta

A continuació es mostra un mapa on ubica el punt del servei

Actualitat