fbpx

Actualitat
de les rutes

Les notícies més destacades

concurs càmpings bed and bike

CONCURS #CAMPINGSBEDANDBIKE

20/03/2019

7 càmpings regalen estades, alguns també amb lloguer de bici.

 

Un any més torna el concurs #campingsbedandbike organitzat pel Consorci de Vies Verdes de Girona juntament amb l’Associació de Càmpings de Girona, per tal de fer promoció dels càmpings gironins associats, del segell Bed&Bike i de les rutes del consorci.

Aquest concurs s’inicia el dia 19 de març i estarà actiu fins el 10 d’abril d’aquest any 2019. Així que ja sabeu, no perdeu l’oportunitat de guanyar una estada a un dels 7 càmpings que participen en aquest concurs, que són: Càmping Bassegoda Park, Càmping La Siesta, Càmping Salatà, Càmping Sant Pol, Càmping Valldaro, Càmping Lloret Blau i Càmping  Las Dunas.

 

El concurs es portarà a terme a través de les xarxes socials del consorci, concretament a Facebook i Instagram, i l’únic que s’ha de fer és ser seguidor tant del consorci com de l’associació a la xarxa social on es participi i del càmping que doni el premi aquella setmana, i també heu d’etiquetar la persona que vulgueu que us acompanyi.

Les bases legals del concurs es troben en aquest enllaç: https://www.viesverdes.cat/wp-content/uploads/2018/07/Bases-legals-Concurs-C%C3%A0mpings-BedBike-2019-Catal%C3%A0-1.pdf

Molta sort a tothom!

logos concurs càmpings 2019

 

Serveis turístics