fbpx

Actualitat
de les rutes

Les notícies més destacades

ZONA D'ACTUACIÓ MILLORA DEL PONT

La Diputació destina 8.000 euros a millores d’accessibilitat a la Ruta del Carrilet II

05/12/2018

Es destinaran a cofinançar la millora d’un pont entre Cassà de la Selva i Llagostera

L’Àrea d’Assistència i Cooperació als Municipis de la Diputació de Girona col·labora amb una subvenció de 8.000 euros al Consorci de les Vies Verdes de Girona, organisme de la Diputació de Girona, en la millora de l’accessibilitat a les vies verdes de Girona. Amb aquesta aportació es cofinançarà l’arranjament d’un pont a la Ruta del Carrilet, concretament entre els municipis de Cassà de la Selva i Llagostera.

 

Tot i que les vies verdes han de ser accessibles per definició, el Consorci, a més de les gestions de manteniment habitual, sovint hi duu a terme actuacions especials destinades a la millora de la circulació. Una de les properes actuacions de millora consistirà en eixamplar el pont de la riera que separa Cassà de la Selva i Llagostera, que actualment té menys de 2 metres d’amplada i cal realitzar un gir de 90 graus per accedir-hi, de manera que es dificulta la circulació de bicicletes adaptades i tàndems, que no disposen de prou radi de gir. L’actuació consistirà en engrandir el pont fins als 3 metres d’amplada, que és el que s’estima necessari per poder circular dos usuaris en sentits oposats amb tota seguretat, i també el paviment de formigó de l’entrada i la sortida del pont. També es volen substituir les baranes del pont. Les actuacions en aquest tram tindran un cost de gairebé 13.000 euros, IVA inclòs.

D’altra banda, el Consorci va rebre també aquest 2018 una aportació de l’Obra Social de la Caixa, que ha col·laborat en altres ocasions per la millora dels projectes d’accessibilitat a  les vies verdes de Girona.

 

Et pot interessar

Serveis turístics