fbpx

Actualitat
de les rutes

Les notícies més destacades

aportació Obra Social La Caixa

L’Obra Social “la Caixa” destina 4.500 euros a millores d’accessibilitat al Carrilet II

03/08/2018

Es destinaran a cofinançar la millora d’un pont entre Cassà de la Selva i Llagostera

L’Obra Social “La Caixa” ha col·laborat per tercer any consecutiu amb una aportació al Consorci de les Vies Verdes de Girona, organisme de la Diputació de Girona, en la millora  de l’accessibilitat a les vies verdes de Girona. El Consorci va rebre durant el passat juliol una aportació de 4.500 euros de l’Obra Social, que es destinaran a l’arranjament d’un pont a la ruta del Carrilet, concretament entre els municipis de Cassà de la Selva i Llagostera. Albert Gómez, president del Consorci de les Vies Verdes de Girona, i Gemma Batlle, directora de Banca Institucions de CaixaBank a Girona, van trobar-se a Girona per fer efectiva aquesta aportació.

Tot i que les vies verdes han de ser accessibles per definició, el Consorci, a més de les gestions de manteniment habitual, sovint hi duu a terme actuacions especials destinades a la millora de la circulació. Durant aquest 2018 es vol eixamplar el pont de la riera que separa Cassà de la Selva i Llagostera, per donant-hi 3 metres d’amplada, així com el paviment de formigó de l’entrada i la sortida del pont. També es volen substituir les baranes del pont. Les actuacions en aquest tram tindran un cost de gairebé 13.000 euros, IVA inclòs, i es cofinançaran amb l’aportació de l’Obra Social.

Els anys 2016 i 2017 es van rebre aportacions de 5.800 euros cada any, que es van destinar a la compra de bicicletes adaptades model “Handbike” el 2016, i de tàndems i trikes el 2017.

(Imatges: CVVGI. Albert Gómez i Gemma Batlle, en el moment de fer oficial l’aportació.)

Et pot interessar

Serveis turístics