Une fois de plus, nous célébrons Trailwalker a Vies verdes Girona

Le test avec des distances de 10, 55 et 100 kilomètres aura lieu les 6 et 7 mai prochains

La collection sera utilisée pour les urgences humanitaires causées par le changement climatique telles que les inondations ou les sécheresses.

Els propers dies 6 i 7 de maig tindrà lloc a les comarques gironines una nova edició de l’Oxfam Intermón Trailwalker per les vies verdes de Girona, amb molts ajuntaments implicats a la prova esportiva i solidària més important. La prova és un desafiament esportiu en equip (4 persones que marxen o corren i dues persones de suport) que consisteix a recórrer 100 quilòmetres en un màxim de 32 hores o 55 quilòmetres en un màxim de 16 hores. Les dues proves tindran com a punt d’inici el municipi d’Olot i finalitzen a Girona o Sant Feliu de Guíxols.

Aquest any es consolida, per segon any consecutiu, el recorregut de 10 quilòmetres a realitzar en 4 hores per poder gaudir de tota l’experiència amb la família, amics o companys de feina per gaudir de la natura alhora que es contribueix al repte de recaptació. La ruta transcorre per la Via Verda de Girona, des de Sta. Cristina d’Aro fins a St. Feliu de Guíxols. Els equips poden ser de fins a 10 persones i hi poden participar menors d’edat.

Els equips han d’aconseguir per poder participar, 500 euros per a la distància de 10 quilòmetres; i de 1.500 per a la prova de 100 i 55 quilòmetres. Amb els fons recaptats, Oxfam Intermón atendrà emergències humanitàries causades pel canvi climàtic com a inundacions o sequeres. Oxfam Intermón millora l’accés a l’aigua segura i condicions adequades d’higiene i sanejament i desenvolupa nous projectes que permetran a les persones més vulnerables adaptar-se als efectes del canvi climàtic i poder tenir una vida digna.

Timing i Notes

Les distàncies i les sortides s’efectuen des de punts diferenciats i seran les següents:

  • 100 KM: Sortida el dissabte 6 de maig, d’Olot a Sant Feliu de Guíxols.
  • 55 KM: Sortida el dissabte 6 de maig, d’Olot a Girona.
  • 10 KM: Sortida diumenge 7 de maig, de Santa Cristina d’Aro a Sant Feliu de Guíxols.
  • A l’edició del 2022 a Girona hi van participar un total de 209 equips (1.258 participants), dels quals, el 58% eren corporatius.
  • Tota la informació detallada a la web de l’Oxfam Intermón Trailwalker
  • Vídeos de l’edició de Girona 2022: https://www.youtube.com/watch?v=gk9wHbYLn3o