Once again we celebrate th Trailwalker a Vies verdes Girona

The test with distances of 10, 55 and 100 kilometers will take place next May 6 and 7

The collection will be used for humanitarian emergencies caused by climate change such as floods or droughts.

Els propers dies 6 i 7 de maig tindrà lloc a les comarques gironines una nova edició de l’Oxfam Intermón Trailwalker per les vies verdes de Girona, amb molts ajuntaments implicats a la prova esportiva i solidària més important. La prova és un desafiament esportiu en equip (4 persones que marxen o corren i dues persones de suport) que consisteix a recórrer 100 quilòmetres en un màxim de 32 hores o 55 quilòmetres en un màxim de 16 hores. Les dues proves tindran com a punt d’inici el municipi d’Olot i finalitzen a Girona o Sant Feliu de Guíxols.

Aquest any es consolida, per segon any consecutiu, el recorregut de 10 quilòmetres a realitzar en 4 hores per poder gaudir de tota l’experiència amb la família, amics o companys de feina per gaudir de la natura alhora que es contribueix al repte de recaptació. La ruta transcorre per la Via Verda de Girona, des de Sta. Cristina d’Aro fins a St. Feliu de Guíxols. Els equips poden ser de fins a 10 persones i hi poden participar menors d’edat.

Els equips han d’aconseguir per poder participar, 500 euros per a la distància de 10 quilòmetres; i de 1.500 per a la prova de 100 i 55 quilòmetres. Amb els fons recaptats, Oxfam Intermón atendrà emergències humanitàries causades pel canvi climàtic com a inundacions o sequeres. Oxfam Intermón millora l’accés a l’aigua segura i condicions adequades d’higiene i sanejament i desenvolupa nous projectes que permetran a les persones més vulnerables adaptar-se als efectes del canvi climàtic i poder tenir una vida digna.

Timing i Notes

Les distàncies i les sortides s’efectuen des de punts diferenciats i seran les següents: