Accesibilidad Visual en Girona

Girona - Parc tecnològic

Primer tramo adaptado para persones ciegas o con baja visión en la Ruta del Carrilet II de las Vías Verdes de Girona. Os proponemos un recorrido de 1.300 metros del antiguo carrilet (tren pequeño) de Sant Feliu de Guíxols, el Feliuet, desde el Parque Tecnológico (PT) hasta el párquing del giratorio de la plaza Països Catalans de Girona (Gi), y al revés.

Con el compromiso de autonomía y seguridad con los usuarios, este tramo se ha adaptado a las personas con discapacidad visual. La señalización horizontal y vertical pretende cubrir las necesidades de ubicación, orientación, desplazamiento e información:

  • Sòcol-guia: tub de plàstic reciclable arran de terra per a un seguiment continuat del recorregut amb bastó. Ubicat a un sol costat de la via, s’utilitza en les dues direccions. El canvi a tub metàl·lic ens indica que som a un metre d’un cartell informatiu i a tres metres d’un encreuament. El sòcol s’interromp a la cruïlla, però continua a l’altra banda per indicar-nos que hem travessat convenientment per seguir el camí.
  • Senyalització vertical: cartells que informen, orienten, recomanen o adverteixen sobre l’entorn, en macrocaràcters i braille. Situats a un metre de l’inici o del final del sòcol metàl·lic i en paral·lel a la ruta, molts cartells tenen doble informació per recórrer la ruta en les dues direccions (Gi o PT).
  • (Ben aviat, també us podreu descarregar una APP amb informació molt completa de la ruta. Donarem l’enllaç.)

Atenció, aquest tram és molt transitat. Recordeu que les vies verdes de Girona es comparteixen amb altres usuaris, comptant-hi els ciclistes. Que gaudiu de l’experiència!

Kilómetros 1,3

Ruta accesible

Dificultad Mínima

BOLETÍN

Suscríbete a la newsletter y no te pierdas ninguna novedad sobre las Vies Verdes de Girona y Pirinexus

Suscríbete

Los Secretos de
las Vías Verdes

De los Pirineos a la Costa Brava

DESCUBRE LOS SECRETOS