fbpx

Actualitat
de les rutes

Les notícies més destacades

Bicicleta adaptada handbike

Activitats familiars i inclusives pel cap de setmana 29-30 / 09

24/09/2018

Festival Inclusiu de la Fundació MAP i Festa del Pedal del GEiEG

Com que encara fa caloreta, podem dir que tanquem l’estiu amb dues activitats familiars i inclusives, el Festival Inclusiu a Ripoll i la Festa del Pedal del GEiEG a Girona. El Consorci col·labora en ambdues.

Inspira Festival Inclusiu: Ripoll

L’INSPIRA FESTIVAL és el festival inclusiu del Ripollès. Una jornada plena d’espectacles i activitats de tarda adreçades a tot tipus de públic (amb propostes per a infants, famílies, joves, adults…) i concerts al vespre, amb el grup TXARANGO com a cap de cartell. Un esdeveniment on confluiran la celebració dels 50 anys de la Fundació MAP i la música, la cultura i les arts escèniques com a eina d’inclusió social. L’INSPIRA tindrà lloc el dissabte 29 de setembre de 2018, de 16h a 1h, al recinte de La Devesa del Pla de Ripoll.

La Fundació MAP celebra els 50 anys de serveis a les persones amb discapacitat al Ripollès i per això ha preparat aquest esdeveniment obert a tothom i totalment accessible que servirà per transmetre els valors de l’entitat: igualtat, equitat, justícia social , solidaritat, respecte i compromís.

Web inspira Festival

Festa del Pedal GEiEG i bicicletes adaptades: Girona

El diumenge 30 de setembre, a Girona, una nova edició de la pedalada popular i familiar, en l’entorn de la ciutat i aprofitant una part de les Vies verdes de Girona. Una ruta festiva i familiar, donat que a part de la pedalada hi haurà també zumba, inflables, ludoteca infantil, vermut amb música en directe, taller de bicis ITV, circuït de bicis adapatdes i arrossada popular.

Després de la bicicletada, tothom qui vulgui provar les bicis adaptades ho podrà fer a la plaça 1 d’octubre, on es farà l’arrossada amb música en directe. Els d’AreaAdaptada tenen bicis adaptades de molts tipus: handbikes, trikes, tricicles, tàndems… reserva la teva!

Serveis turístics