fbpx

Actualitat consorci

Les notícies més destacades

Represa dels treballs i de les activitats de difusió del projecte BICITRANSCAT

Represa dels treballs i de les activitats de difusió del projecte BICITRANSCAT

15/07/2020

Amb l’obertura de la frontera Francoespanyola aquest passat 22 de juny, ja es poden reprendre algunes de les accions de promoció previstes per aquest any 2020. La primera d’elles són els Press Trips transfronterers. Per això, està previst dur a terme un PressTrip els dies 21 i 22 de juliol, per tal de promoure les vies ciclables del projecte BICITRANSCAT entre els turistes procedents del sud de França. Amb l’obertura de la frontera aquest continua essent un públic prioritari, motiu pel qual, des del projecte BICITRANSCAT es mantindran aquest tipus d’accions.

Fotos CC Alt Empordà i Stella Rotger – CVVGi

Finalitzen les obres al nou pont de la riera d’Osor, plataforma de la via verda

Finalitzen les obres al nou pont de la riera d’Osor, plataforma de la via verda

07/07/2020

• El pont va estar molt malmès pel temporal Gloria i la construcció del nou, amb un cost de més de 550.000 €, ha estat assumida per la Diputació de Girona.

El president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer; el president del Consorci de les Vies Verdes de Girona, Eduard Llorà; l’alcaldessa d’Anglès, Àstrid Desset, i l’alcalde de la Cellera de Ter, Xavier Boïgues, han visitat aquesta tarda el nou pont de la riera d’Osor per constatar la finalització de les obres. El pont és una plataforma de les vies verdes en aquesta zona, que fins al passat mes de gener unia els municipis d’Anglès i la Cellera de Ter sobre la riera d’Osor.

El nou pont és voladís, té més capacitat hidràulica i està habilitat per ampliar el nombre de persones. Divendres passat, 3 de juliol, el pas ja va quedar obert als usuaris d’aquest tram de via verda

 

estació tren de Perpinyà, projecte Bicitranscat

La Diputació de Girona aporta més de mig milió d’euros al projecte europeu «BiciTransCat»

16/04/2020

  • Aquest import ha quedat recollit en un conveni signat entre la corporació i la resta d’institucions gironines que formen part del projecte: el Consorci de les Vies Verdes de Girona, el Consell Comarcal de l’Alt Empordà i l’Ajuntament de Figueres.
  •  «BiciTransCat» dibuixa un eix litoral pedalable Girona-França al voltant de les rutes Pirinexus i EuroVelo 8. El web bicitranscat.cat, recentment estrenat, ofereix informació detallada en relació amb el projecte

La Diputació de Girona ha signat un conveni de col·laboració amb el Consorci de les Vies Verdes de Girona, el Consell Comarcal de l’Alt Empordà i l’Ajuntament de Figueres per cofinançar el projecte europeu «BiciTransCat». En el document s’estableix que la corporació, com a ens associat al projecte «BiciTransCat» i atenent a les seves competències d’assistència als municipis, farà una aportació de 504.567,31 euros. Aquesta xifra representa un 25% deltotal proporcionat per aqueststres socis de les comarques gironines(2.018.269,25 euros).

portada web Bicitranscat - bici

Es presenta el web del projecte d’intermodalitat pedalable transfronterera www.bicitranscat.cat

30/03/2020

La ruta dibuixa un eix litoral Girona-França al voltant de Pirinexus i EuroVelo 8

El Consorci de les Vies Verdes de Girona ha posat en funcionament el web www.bicitranscat.cat, un espai en 4 idiomes (català, castellà, francès i anglès) on s’explica el projecte europeu de cooperació POCTEFA per al desenvolupament d’un eix de mobilitat pedalable transfronterera. El Consorci és un ens vinculat a la Diputació de Girona que gestiona les vies verdes i la ruta Pirinexus, i promou l’impuls de la bicicleta i la mobilitat sostenible.

portada web Bicitranscat - tren

Els presidents de les dues entitats després de signar el conveni de col·laboració

Vies Verdes i el GEiEG signen un conveni de cooperació per promoure les activitats esportives, socials i culturals

11/03/2020

Compartiran accions de merchandaising, materials, espais i informació als usuaris

El Consorci de les Vies Verdes de Girona i el Grup Excursionista i Esportiu Gironí (GEiEG) han signat un conveni de cooperació pel foment i desenvolupament de les diferents activitats esportives, socials i culturals de les dues entitats.

Serveis turístics