Blog
de les rutes

Ruta Pirinexus a la tardor.

Quina és la millor època de l’any per fer la ruta Pirinexus?

05/07/2024

La ruta Pirinexus és una ruta cicloturística de 340 km que travessa els Pirineus Orientals i la Costa Brava, per la qual cosa ofereix una gran varietat de paisatges i experiències.

Precisament és aquesta varietat de zones per les quals es pot transitar la que fa que no sigui fàcil saber quina és la millor època de l’any per fer-la. Tenint en compte que travessa els Pirineus a quasi 1.700 m d’altura i que passa arran de mar, és important escollir bé l’època per fer-la per garantir la millor experiència a l’usuari.

També són importants les preferències del cicloturista. Preferim pedalar amb una mica de fresca per la costa tenint en compte que possiblement farà fred quan arribem al coll d’Ares? O potser ens estimem més tenir caloreta a la costa per no pedalar amb fred després? L’una i l’altra són exemples de preguntes que el cicloturista s’ha de fer abans de decidir-se per una o altra època per fer la ruta.

7 consells per fer una excursió en bicicleta

7 consells per fer una excursió en bicicleta

19/04/2024

Fer una excursió en bicicleta és una bona manera de gaudir de la natura, de l’esport i de la companyia. Però abans de sortir a pedalar, cal tenir en compte alguns consells perquè la ruta sigui segura i agradable.

Planificador de rutes Vies Verdes Girona i Pirinexus

Planificador de Rutes

12/03/2024

Les Vies Verdes de Girona són una xarxa de rutes que conviden a explorar la natura, ja sigui a peu o en bicicleta. Ara, amb el nou planificador, aquesta experiència es torna més personalitzada i accessible. En aquesta entrada, descobrirem com funciona aquesta eina i com podeu aprofitar-la al màxim.

BUTLLETÍ

Subscriu-te al butlletí i no et perdis cap notícia sobre les Vies Verdes de Girona i Pirinexus

Ves-hi

Els Secrets de
les Vies Verdes

Dels Pirineus a la Costa Brava

DESCOBREIX ELS SECRETS