Blog
de les rutes

Planificador de rutes Vies Verdes Girona i Pirinexus

Planificador de Rutes

12/03/2024

Les Vies Verdes de Girona són una xarxa de rutes que conviden a explorar la natura, ja sigui a peu o en bicicleta. Ara, amb el nou planificador, aquesta experiència es torna més personalitzada i accessible. En aquesta entrada, descobrirem com funciona aquesta eina i com podeu aprofitar-la al màxim.

Bicicleta gravel a la ruta Pirinexus

Bicicleta gravel: una nova forma de viure el ciclisme

01/03/2024

La bicicleta gravel és una opció ideal per fer la ruta Pirinexus, una ruta cicloturística que uneix els territoris situats a banda i banda dels Pirineus. Amb una bicicleta gravel podreu gaudir de la diversitat de paisatges, cultures i gastronomia que us ofereix aquesta ruta sense renunciar a la comoditat, la velocitat i la seguretat.

Ciclista amb alforges a la ruta Pirinexus

Com triar les millors alforges per a una aventura cicloturista

26/01/2024

Si vols fer una ruta per etapes en bicicleta, és important que tinguis en compte el tipus d’alforges que necessites per a transportar el teu equipatge. Les alforges són unes bosses que es col·loquen a les rodes de la bicicleta, al quadre o al manillar i que et permeten portar tot el que necessites per a la teva aventura. Però no totes les alforges són iguals, i depenent de la ruta que vulguis fer, hauràs d’escollir unes o altres. S’han de tenir en compte criteris com la capacitat de les alforges, el sistema d’ancoratge i la estanqueïtat.

BUTLLETÍ

Subscriu-te al butlletí i no et perdis cap notícia sobre les Vies Verdes de Girona i Pirinexus

Ves-hi

Els Secrets de
les Vies Verdes

Dels Pirineus a la Costa Brava

DESCOBREIX ELS SECRETS