Banner Planificador de Rutes Vies Verdes
Mobil Portada Planificador Vies Verdes

Autor: Consorci Vies Verdes Girona

12/03/2024

Planificador de rutes: explorant la natura a mida

Autor: Consorci Vies Verdes Girona

12/03/2024

Les Vies Verdes de Girona són una xarxa de rutes que conviden a explorar la natura, ja sigui a peu o en bicicleta. Ara, amb el nou planificador, aquesta experiència es torna més personalitzada i accessible. En aquesta entrada, descobrirem com funciona aquesta eina i com podeu aprofitar-la al màxim.

Què és el Planificador de Rutes?

El Planificador de Rutes és una eina digital desenvolupada pel Consorci de les Vies Verdes de Girona. La seva missió és facilitar la creació d’itineraris personalitzats per als amants de la natura. Amb aquesta eina, podeu:

  1. Visualitzar tota la xarxa: Veure totes les rutes disponibles a peu o en bicicleta gestionades pel Consorci a la demarcació de Girona. Així com, els serveis associats a aquestes com àrea de pícnic, llocs d’interès, estacions de tren, punts de càrrega, etc.
  2. Crear rutes a mida: Personalitzar els vostres camins segons les vostres preferències i necessitats.
  3. Guardar itineraris: Planificar rutes d’un dia o per etapes i guardar-les per a futures aventures.
Mockup Responsive Planificador Vies Verdes
Planificador de rutes de les Vies Verdes de Girona i Pirinexus. Imatge: CVVGi

Pas a pas: Com utilitzar el Planificador

  1. Accediu al Web: Visiteu el lloc web Planificador Vies Verdes
  2. Visualització de la Xarxa: exploreu la xarxa de rutes aplicant els filtres que trobareu a la dreta. Veureu tots els camins disponibles, serveis turístics, punts d’interès i alertes.
  3. Tria una ruta ja existent: si vols fer un dels itineraris ha existents feu click sobre la ruta que us interessa i obtindreu tota la informació sobre aquesta (distància, desnivell, previsió meteorològica, recomanacions, etc.) Si preferiu crear una ruta personalitzada seguiu el següent pas.
  4. Planificació Personalitzada: Trieu una ruta existent o creeu-ne una nova. Per crear a una nova ruta feu click a l’incona “Planifica”. Indiqueu el punt d’inici i fi de la vostra ruta, o cliqueu directament sobre el mapa.
  5. Informació detallada: Cada ruta personalitzada inclou informació sobre la distància i desnivell. També podeu crear rutes per etapes.
  6. Registra’t i guarda la teva Ruta: Si us registreu al planificador tindreu l’opció de desar i compartir les vostres rutes a mida. Quan esteu satisfets amb la vostra ruta, guardeu-la per seguir-la més endavant.

Vídeo Tutorial

Per a una guia visual, us adjuntem un vídeo tutorial que us mostrarà com utilitzar el planificador pas a pas. Vegeu el vídeo aquí.

Amb el nou planificador, les Vies Verdes de Girona us conviden a descobrir la bellesa natural de la demarcació de manera personalitzada i còmoda. Aprofiteu aquesta eina per planificar les vostres properes aventures a peu o en bicicleta. Bon viatge! 🌿🚴‍♀️

Altres entrades que et poden interessar