Actualitat
de les rutes

Les notícies més destacades

Concurs dibuix infantil vies verdes nadal 2022

VII Concurs de Dibuix Infantil i I de Dibuix Juvenil: les “Vías Verdes” i Nadal

07/11/2022

La Gerència de "Vías Verdes" de la Fundació dels Ferrocarrils Espanyols, convoca el tradicional concurs de dibuix infantil sobre les Vies Verdes i Nadal en la seva setena edició i incorpora la primera de dibuix juvenil afegint l'ús de tècniques digitals.

 

S’obre el termini per a participar en el VII Concurs de Dibuix Infantil i I de Dibuix Juvenil: les Vies Verdes i Nadal, un clàssic que pretén mostrar la creativitat dels més petits i dels joves en uns escenaris especials – les vies verdes que porten en el seu ADN la cultura de l’oci saludable i la mobilitat activa i sostenible- i en una època molt especial que sol agradar a tots els nens i nenes.

Aquest concurs, que tradicionalment ha estat una convocatòria per a infants amb edats d’entre 6 i 12 anys (etapa d’Educació Primària), i des de la cinquena edició, amb categoria per a nens i nenes d’Educació Especial, incorpora aquest 2022 una novetat, la primera edició de Dibuix Juvenil “las Vías Verdes y la Navidad” que suma dues noves categories per a joves que estiguin cursant l’ESO. D’aquesta manera, hi ha cinc categories:

 

 • Primera categoria: De 1r a 3r d’Educació Primària
 • Segona categoria: De 4t a 6è d’Educació Primària
 • Tercera categoria: 1r i 2n d’ESO.
 • Quarta categoria: 3r i 4t d’ESO.
 • Cinquena categoria: EBO, Ensenyament Bàsic Obligatori (Centres d’Educació Especial)

 

Els participants que es decideixin a compartir la seva creativitat, hauran de realitzar un dibuix lliure, i en el qual només serà necessari relacionar les vies verdes amb algun aspecte de Nadal. La data límit per a la recepció dels dibuixos serà el diumenge 27 de novembre de 2022 fins a les 23:59 h i hauran d’enviar-ho a l’organització segons figura en les bases.

El procediment: una vegada s’hagin rebut totes les propostes, el jurat seleccionarà tres dibuixos per categoria.

Després, les 15 obres finalistes seran publicades per a la seva difusió en les xarxes socials Instagram, Twitter i Facebook que gestiona la Gerència de Vías Verdes de la FFE, portant a cap la votació únicament a través del compte d’Instagram de Vías Verdes.

La proposta guanyadora s’escollirà a les xarxes socials per votació  oberta. Aquella proposta (una per categoria) que tingui un major nombre de votacions, serà la triada com a proposta guanyadora.

Els dibuixos guanyadors de cada categoria formaran també part de la imatge de la Gerència de Vías Verdes durant l’època nadalenca i a més se’ls atorgarà un premi consistent en:

 

 • 4 entrades per al tren del Nadal de la temporada 2022 que opera la FFE (el dia a triar serà segons la disponibilitat del tren).
 • O en el seu cas, 4 entrades per a visitar el Museu del Ferrocarril de Madrid o el Museu del Ferrocarril de Catalunya durant 2023.
 • Una samarreta talla nen de vies verdes.
 • Una guia de Vies Verdes (a triar entre Vol. 1 o Vol. 2).
 • Lot de material divulgatiu.
 • Diploma de participació.

 

Vols participar i aconseguir el premi? És fàcil, emplena aquest formulari i envia’ns els teus dibuixos. Els estem esperant!

 

LLEGIU ATENTAMENT LES BASES DEL CONCURS ABANS DE PARTICIPAR-HI

Butlletí

Subscriu-te al butlletí i no et perdis cap novetat sobre les Vies Verdes de Girona i Pirinexus

Ves-hi

Els Secrets de
les Vies Verdes

Dels Pirineus a la Costa Brava

DESCOBREIX ELS SECRETS