fbpx

Actualitat
de les rutes

Les notícies més destacades

Persones fent pràctiques amb tàndem

El Consorci de les Vies Verdes de Girona cedeix tres tàndems a Mou-te en Bici per promoure l’accessibilitat de les rutes

03/10/2020

Les entitats han signat un conveni per facilitar l’ús de les vies pedalables a tots els usuaris, independentment de la seva condició física

Aquest matí, el president del Consorci de les Vies Verdes de Girona i diputat de la Diputació de Girona, Eduard Llorà, i el president de l’associació Mou-te en Bici, Albert Martos, han signat un conveni de col·laboració per promoure l’accessibilitat de les rutes i facilitar-ne l’ús a persones amb diferents capacitats. El conveni inclou la cessió d’ús dels tres tàndems del Consorci a l’associació. Per això, la signatura s’ha dut a terme en el marc d’una diada organitzada per Mou-te en Bici per aprendre a pilotar tàndems.

 

El conveni s’ha signat durant un acte que ha tingut llocal Centre Cívic de Santa Eugènia (Can Ninetes) de Girona a les 9.30 hores. Posteriorment, membres de Mou-te en Bici han ofert pràctiques per a pilots de tàndems i s’ha realitzat una sortida per la ruta del Carrilet.

L’objectiu general del conveni signat és facilitar que tots els usuaris, independentment de les seves capacitats, puguin fer ús i gaudir dels diferents traçats de les vies verdes de les comarques de Girona, i fer difusió d’aquestes facilitats d’adaptabilitat de les vies verdes entre els usuaris potencials.

Amb aquest conveni, el Consorci es compromet a col·laborar en la realització d’activitats adreçades a la utilització de les vies verdes i a la promoció de la mobilitat sostenible, i a col·laborar també en la realització d’esdeveniments per promoure el coneixement de l’existència de les vies verdes (com fires i jornades). També es compromet a posar a disposició de Mou-te en Bici, de manera gratuïta, els tres tàndems de la seva propietat per a activitats organitzades per l’associació.

 

Fotògraf: Diputació de Girona i Consorci Vies Verdes de Girona

Et pot interessar

Serveis turístics