fbpx

Actualitat
de les rutes

Les notícies més destacades

visita del president de la Diputació a les oficines del Consorci

El president de la Diputació de Girona visita les dependències del Consorci de les Vies Verdes de Girona

28/01/2021

Aquest matí el president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, ha visitat les oficines del Consorci de les Vies Verdes de Girona, ubicades a la ronda Sant Antoni Maria Claret de Girona. El president del Consorci de les Vies Verdes de Girona i diputat de la Diputació, Eduard Llorà, i el gerent de la mateixa entitat, Àngel Planas, han acompanyat Miquel Noguer en la seva visita.

 

Durant la reunió que han mantingut tot seguit, Eduard Llorà i Miquel Noguer han intercanviat impressions sobre temes relacionats amb les vies verdes que el Consorci gestiona a la demarcació de Girona, així com de la xarxa Pirinexus, traçat que uneix Catalunya i la Catalunya del Nord a través dels Pirineus Orientals.

El Consorci de les Vies Verdes de Girona, adscrit a la Diputació de Girona, es va crear l’any 2003 amb l’objectiu de gestionar totes les rutes de les vies verdes del territori gironí. Des del 2013, a més, gestiona la xarxa Pirinexus.

Actualment, el Consorci de les Vies Verdes de Girona gestiona 160 quilòmetres de vies verdes i 353 quilòmetres de la xarxa Pirinexus. A part de la Diputació de Girona, també formen part de l’ens quaranta-nou municipis i set dels vuit consells comarcals de la demarcació de Girona.

Et pot interessar

Serveis turístics