fbpx

Actualitat
de les rutes

Les notícies més destacades

Sea Otter Europe Girona

Torna la Sea Otter Europe a Girona!

14/05/2019

La 3a edició del festival de bici europeu torna a Girona del 31 de maig al 2 de juny

 

Vine a la Sea Otter Costa Brava! Reserva’t els dies del 31 de maig al 2 de juny, perquè a Girona tens una cita amb el cap de setmana ciclista més intens de l’any, on els aficionats a la bicicleta podran gaudir de curses, una fira especialitzada, exhibicions, presentacions i molt més.

La Sea Otter és un festival clàssic als Estats Units, que va néixer el 1991 a Laguna Seca – Califòrnia –, i que arriba per tercera vegada consecutiva a Girona. Girona demostra així l’aposta estratègica de la ciutat pel ciclisme, amb nombroses rutes per a tots tipus d’aficionats, i tots els serveis necessaris per a la pràctica el ciclisme.

Més de 300 marques ja han confirmat la seva assistència, on presentaran al públic en exclusiva els seus nous productes relacionats amb el món del ciclisme. També, dins el marc de la fira, se celebraran un total de 15 proves esportives, que podeu consultar en detall aquí: https://www.seaottereurope.com/ca/proves-esportives/

L’entrada a l’esdeveniment és gratuïta, i com a les edicions anteriors, estarà ubicada al pavelló de Fontajau. Per consultar informació sobre com arribar-hi i pàrquing, feu clic al següent enllaç: https://www.seaottereurope.com/ca/sea-otter-europe/com-arribar-i-parking/

A la categoria “Serveis i Turisme” podreu trobar el nostre expositor, amb tota la informació sobre Vies Verdes i Pirinexus. Us hi esperem!

 

Per a més informació sobre l’esdeveniment, consulteu la web oficial a: https://www.seaottereurope.com/ca/

Serveis turístics