fbpx

Actualitat
de les rutes

Les notícies més destacades

Pirinexus 360 Challenge 2019

Arriba la 5a edició de la Pirinexus 360 Challenge

13/05/2019

Torna la Pirinexus 360 Challenge, la desafiant prova ciclista que recorre la Costa Brava i el Pirineu gironí

 

El pròxim 15 de juny se celebrarà la 5a edició de la Pirinexus 360 Challenge, la reconeguda prova ciclista que recorre la Costa Brava i el Pirineu gironí.

La PIRINEXUS NON STOP CHALLENGE consisteix en que els participants completin el repte circular de 340 km que transcorre per la ruta ciclable Pirinexus, un itinerari que passa per carreteres asfaltades, pista i algun segment urbà, abans de les 12 de la nit.

Com a novetat d’aquesta 5a edició, el punt de sortida i d’arribada serà a Sant Antoni de Calonge, però el sentit seguirà sent el mateix de l’edició anterior, sortint de la costa brava direcció França, creuant el Coll d’ares direcció a Catalunya, i tornar a la Costa Brava per la ruta del Carrilet.

Novament, es recupera La modalitat PIRINEXUS HALF CHALLENGE, repte que consisteix a cobrir una ruta 100% gravel de 145 km a l’interior de les Gavarres, equivalent a la meitat del recorregut de la prova NON STOP. La sortida també es donarà al Passeig de sant Antoni de Calonge, i l’arribada serà al Càmping internacional de Calonge.

Per la prova s’admeten tota classe de bicicletes, tot i que les més recomanades són les bicicletes gravel o de ciclocross. També es pot realitzar amb una bicicleta de carretera amb neumàtics de 25 o 28 polzades, o amb una bicicleta de muntanya de 29 polzades amb neumàtics llisos. La bicicleta escollida no es podrà canviar durant el recorregut.

Els participants comptaran amb dos punts d’avituallament bàsic durant el recorregut de la prova, tot i que és recomanable que els participants de la modalitat NON-STOP disposin d’un equip de suport.

 

PER MÉS INFORMACIÓ, CONSULTEU LA PÀGINA OFICIAL DE L’ESDEVENIMENT FENT CLIC AL SEGÜENT ENLLAÇ: http://www.thepirinexuschallenge.com/ca/2019/the-pirinexus-challenge-158/

 

PER INSCRIURE-US-HI, HO PODEU FER A TRAVÉS DE TICKETOCI: https://www.ticketoci.net/ca/pirinexus-360-challenge-419/the-pirinexus-challenge-1314#

 

PACK ALLOTJAMENT + INSCRIPCIONS: https://www.sportnolimitravel.com/ca/esdeveniments-de-ciclisme/pirinexus-non-stop-challenge-2019/

Serveis turístics