(El tram de via verda que ens ha de dur de la Vall de Bianya a Sant Joan de les Abadesses no està acabat i aquesta informació és provisional)

Partint des de l’antiga estació d’Olot, situada davant del recinte firal, de seguida trobem els indicadors de la via verda que seguirem, fins a travessar el riu Fluvià. Després d’haver-lo creuat, agafem la carretera principal, que ens porta al carrer de Pere Bretxa, fins que trobem un indicador que diu: «Totes direccions» i continuem pel carrer de la Verge de Fàtima fins a arribar a la plaça de Catalunya. Aquí girem fins a arribar a la plaça Clarà, on hem d’agafar l’avinguda dels Reis Catòlics, que ens porta en direcció al centre d’Olot. Quan arribem al centre, continuem fins a una rotonda (la mateixa que trobaríem venint de la Vall de Bianya) i sortim del municipi d’Olot.

Als afores del municipi, agafem la carreta A-26 (antiga N-60) i la seguim durant 10 quilòmetres fins a arribar al coll de Coubet, a 1.010 metres d’altitud. Llavors seguim durant 12 quilòmetres més fins a agafar la carretera que ens porta a la font dels Pastors. El trajecte no té pèrdua: només cal anar seguint la carretera. Arribats a la font dels Pastors, seguim durant 2 quilòmetres entre fageda i frescor per la carretera GI-521 i trobem el canvi de comarca que ens fa entrar al Ripollès.

Arribem al coll de Sentigosa, on passem per la zona de pícnic i la font dels Vermells. Poc seguit, veiem el trencall de la carretera de Sentigosa, i seguim per la carretera general fins a albirar l’església de Sant Pol (romànica, del segle xii). Creuem el pont gòtic, sortim de l’estació i finalment arribem a Sant Joan de les Abadesses.

Mapa geogràfic tram d'enllaç
Mapa desnivell ruta Pirinexus
Mapa ruta del tram d'enllaç

Accedeix al google maps de la ruta i visualitza el recorregut, serveis, punts dinterés, ...

Accedir al mapa

Accedeix a l'Instamaps

Accedir al mapa

Accedeix al wikiloc de la ruta i visualitza el recorregut, el desnivell, ...

Accedir al mapa

BUTLLETÍ

Subscriu-te al butlletí i no et perdis cap notícia sobre les Vies Verdes de Girona i Pirinexus

Ves-hi

Els Secrets de
les Vies Verdes

Dels Pirineus a la Costa Brava

DESCOBREIX ELS SECRETS