Allotjament/casa_rural

Can Guinó “Lleure i Natura”

Ruta del Carrilet II

Etapa Carrilet I

Can Guinó E Bike Centre, es un centre per a ciclistes i amants de la bicicleta elèctrica. Masia situada al Gironès, entre els massissos de Les Cadiretes i Les Gavarres, es un indret ideal per a disfrutar dels millors itineraris, sigui també en bicicleta de muntanya o de carretera convencional.

Però Can Guinó E Bike Centre, t’ofereix sobretot la possibilitat de puguis disfrutar de les teva estada, a bord d’ una bicicleta elèctrica de muntanya E MTB. Bicicleta de moda actualment, et farà viure les millors sensacions que mai hagis tingut a sobre d’ una bici. T’ oferim la possibilitat de que puguis llogar la teva E MTB i tot el material que et sigui necessari per a disfrutar plenament dels teus itineraris.

A més, Can Guinó, està situada a només 500m de les Vies Verdes “Ruta del Carrilet”, a una hora només de trajecte amb bicicleta fins a Girona ciutat o de la Costa Brava.
Can Guinó, disposa de 5 habitacions, totes amb bany i capacitat per a 10 persones, llar de foc, gran cuina i menjador, garatge exclusiu per a bicicletes, piscina i zona de relax, grans porxos exteriors i barbacoa. Sense dubte, un lloc ideal i diferent per a descobrir Girona i la Costa Brava, però des de la tranquil·litat més absoluta i en plena natura.

AdreçaLlagostera
Veïnat Sant Llorenç, 3

Teléfon 648040541 - 687711299

Serveis adaptats
  • Aparcament
  • Zones comunes adaptades
Serveis opcionals
  • Atenció en diferents idiomes
  • Aparcament o espai per bicicletes
  • Accés a internet
  • Ampli horari d'atenció al públic
  • Informació sobre rutes, transport, meteorologia, ...
Logo Can Gunió

A continuació es mostra un mapa on ubica el punt del servei

Actualitat

BUTLLETÍ

Subscriu-te al butlletí i no et perdis cap notícia sobre les Vies Verdes de Girona i Pirinexus

Ves-hi

Els Secrets de
les Vies Verdes

Dels Pirineus a la Costa Brava

DESCOBREIX ELS SECRETS