Allotjament/casa_rural

La Piconera

Ruta del Carrilet I

Etapa Carrilet I

La Piconera, elegància i desconnexió al cor de les Guilleries.

La masia, restaurada seguint unes directrius clares de confort, calidesa i elegància, ofereix zones polivalents perquè cada activitat tingui el seu espai. Ideal per a reunions familiars, festes, trobades d’amics o escapades de feina per treballar en unes condicions ideals per concentrar-se i relaxar-se segons el moment. En un terreny boscós de 20 hectàrees, en ple parc natural, s’alça La Piconera, una masia restaurada de principis del s. XIII que transformarà la vostra estada en un somni inoblidable.

Té una capacitat per a un màxim de 9 persones, ideal per a reunions familiars, festes, trobades d’amics o escapades de feina per treballar en unes condicions ideals per concentrar-se i relaxar-se segons el moment.

La Piconera és també el seu entorn i el circuit de natura que l’envolta. La part interior de La Piconera disposa de grans sales per poder fer-hi reunions, tant familiars com de feina, ja que les sales son molt polivalents A banda de la gran esplanada, els visitants de La Piconera disposen d’una sala d’estar exterior sota una enramada de canyes i equipades amb sofàs, tauletes i butaques, tant per passar l’estona amb familia i amics com per fer-hi reunions de feina.En un terreny boscós de 20 hectàrees en ple parc natural s’alça La Piconera, una masia restaurada de principis del s. XIII que transformarà la vostra estada en un somni inoblidable.

AdreçaOsor
Carretera Gi 542 Km 5,6

Teléfon 651 398 768

Serveis adaptats
  • Aparcament
  • Zones comunes adaptades
Serveis opcionals
  • Atenció en diferents idiomes
Vista de l'interior de l'establiment La Piconera, el saló

Actualitat

BUTLLETÍ

Subscriu-te al butlletí i no et perdis cap notícia sobre les Vies Verdes de Girona i Pirinexus

Ves-hi

Els Secrets de
les Vies Verdes

Dels Pirineus a la Costa Brava

DESCOBREIX ELS SECRETS