fbpx

Actualitat consorci

Les notícies més destacades

Imatge de la presentació de l'estudi on apareix el Gerent en funcions i el consultor que l'ha realitzat

El Consorci ha presentat els resultats d’un estudi de valoració de la presència de les Vies Verdes de Girona i la ruta Pirinexus en els mercats internacionals

26/09/2019

  • L’estudi de valoració realitza una anàlisi de l’estat actual de la comercialització internacional dels productes relacionats tant amb les vies verdes de Girona com amb Pirinexus. Així mateix, es dissenya una metodologia per monitorar les futures recollides de dades.
  • S’han identificat setanta-dos productes comercialitzats per quaranta operadors turístics establerts tant en les diferents comunitats autònomes com en els països següents: Alemanya, Bèlgica, França, Noruega, els Països Baixos, el Regne Unit i els Estats Units.
  • Els productes de cicloturisme solen tenir una durada d’una setmana, són autoguiats i es dirigeixen principalment a un públic adult. A més, suposen una despesa de més d’un 35 % sobre el cost total del producte.
Premis Europeus de les Vies Verdes 2019

El projecte d’accessibilitat visual de les Vies Verdes de Girona ha estat premiat en la novena edició dels Premis Europeus de les Vies Verdes

12/09/2019

El dia 5 de setembre va tenir lloc la novena edició dels Premis Europeus de les Vies Verdes a Dikli, Vidzeme (Letònia), on es van premiar sis iniciatives de vies verdes europees de Letònia, la República Txeca, Àustria i Espanya. El Consorci de les Vies Verdes de Girona, organisme de la Diputació de Girona, va rebre el segon premi de la categoria d’iniciatives exemplars pel projecte d’accessibilitat visual de les vies verdes.

 

Imatge de la presentació de l'estudi on apareix el president del Consorci, i els dos consultors del projecte

El Consorci de les Vies Verdes de Girona seguirà nou línies estratègiques per desenvolupar el seu futur pla estratègic

11/06/2019

L’estratègia de futur del Consorci de les Vies Verdes de Girona es fonamentarà en tres grans àmbits: eficiència interna, competitivitat i innovació

Aquest matí, a la sala Ferran Agulló de la Diputació de Girona, ha tingut lloc la  presentació dels resultats de l’estudi de diagnosi i reptes estratègics del Consorci de les Vies Verdes de Girona. En l’acte hi ha participat el diputat delegat i president del Consorci de les Vies Verdes de Girona en funcions, Albert Gómez, que ha estat acompanyat per Oriol Cesana, director de la consultora especialitzada en desenvolupament local Focalizza, i per Ferran Blanch, impulsor de vision marketing.

ZONA D'ACTUACIÓ MILLORA DEL PONT

La Diputació destina 8.000 euros a millores d’accessibilitat a la Ruta del Carrilet II

05/12/2018

Es destinaran a cofinançar la millora d’un pont entre Cassà de la Selva i Llagostera

L’Àrea d’Assistència i Cooperació als Municipis de la Diputació de Girona col·labora amb una subvenció de 8.000 euros al Consorci de les Vies Verdes de Girona, organisme de la Diputació de Girona, en la millora de l’accessibilitat a les vies verdes de Girona. Amb aquesta aportació es cofinançarà l’arranjament d’un pont a la Ruta del Carrilet, concretament entre els municipis de Cassà de la Selva i Llagostera.

 

PRESENTACIO OFICIAL bicitranscat

CINC ADMINISTRACIONS IMPULSEN EL PROJECTE BICITRANSCAT, per LA MOBILITAT SOSTENIBLE TRANSFRONTERERA

29/11/2018

Amb un pressupost de 4,6 milions d’euros està cofinançat per fons europeus

Aquest dijous, a la seu del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, s’ha fet la presentació del projecte “EFA 156/16 BICITRANSCAT. Desenvolupament de nous itineraris ciclables i enllaços multimodals transfronterers per a la promoció de la mobilitat sostenible”. La presentació ha anat a càrrec de Joan Cano, conseller comarcal de Turisme, i d’Albert Gómez, president del Consorci de les Vies Verdes de Girona. L’acte ha comptat amb l’assistència de Véronique Olier, en representació de l’Agglomeration Perpignan Méditerranée Métropole, de Robert Garrabe, vicepresident del Conseil Départemental des Pyrénées Orientales, i de Francesc Cruanyes, primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Figueres.

 

El projecte té un pressupost de 4.689.269,25 d’euros cofinançats al 65% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) mitjançant el Programa Interreg V-A Espanya-França-Andorra (POCTEFA 2014-2020). L’objectiu del POCTEFA és reforçar la integració econòmica i social de la zona fronterera Espanya-França-Andorra. La seva ajuda es concentra en el desenvolupament d’activitats econòmiques, socials i mediambientals transfrontereres a través d’estratègies conjuntes a favor del desenvolupament territorial sostenible.

Serveis turístics